Praha.cz

 
Nacházíte se: Pražané Pražanům Vaše zprávy
Vaše zprávy
Nedostalo se Vaše dítě do školky? Nezoufejte...
Pondělí, 11. listopad 2013 13:35

Na Praze 6 - Liboc se otevírá nové hlídání dětí. Nabízí kompletní péči o Vaše děti od 3 do 7 let. Jedná se o soukromou DRUŽINKU poskytující pestrý program, přátelskou atmosféru, individuální přístup, vzdělávací a zábavné programy v rodinném prostředí ve vile se zahradou...

Celý článek...
 
Cryptex.cz - Prostorová úniková hra pro týmy 2-5 lidí
Úterý, 13. srpen 2013 06:48

Týmová hra Cryptex pro skupinky 2-5 lidí, na Praze 5, přináší zcela nový herní zážitek a dobrodružství. Vyřešte logické a další nástrahy v některé z našich místností do 60 minut a poté se dostaňte z místnosti ven. Klíčem k úspěchu je důvtip a logické myšlení.

Celý článek...
 
Psí zubní ordinace navštívila Prahu
Úterý, 11. červen 2013 12:55
Psí zubní ordinace navštívila Prahu

Zajímá Vás zdraví vašeho psího mazlíčka? A dbáte správně o jeho chrup? Zkontrolovat ho vašemu pejskovi mohou v pojízdné psí ordinaci!

Celý článek...
 
Navštivte výstavu Svatovítského pokladu na Pražském hradě
Pondělí, 10. červen 2013 10:55

Svatovítský poklad je největším chrámovým pokladem v českých zemích. Tvoří jej unikátní kolekce 139 předmětů nevyčíslitelné hodnoty od relikviářů až po nádherně vyšívaná liturgická roucha. Odhalte krásu této téměř tisícileté sbírky.

Celý článek...
 
Benefiční koncert: Pražská ZOO opět zvedá hlavu
Neděle, 09. červen 2013 15:48
Benefiční koncert: Pražská ZOO opět zvedá hlavu

Znovu po jedenácti letech způsobily nedávné povodně obrovské materiální škody v trojské zoologické zahradě. Znovu po jedenácti letech se scházejí přední čeští muzikanti a kapely, aby svým benefičním koncertem pomohli s obnovou ZOO. Těšit se můžete na Tomáše Kluse i Žlutého psa.

Celý článek...
 


Strana 3 z 3

Kde nás najdete online

Facebook Praha.cz Twitter Praha.cz Google+ Praha.cz